
معرفی رشته حسابداری
رشته حسابداری در واقع رشتهای است که بهعنوان رشتههای شناور شناخته میشود و داوطلبان در هر سه رشته تحصیلی ریاضی، تجربی و انسانی میتوانند در این رشته ادامه تحصیل دهند. این رشته سومین رشتهی پرطرفدار گروه انسانی میباشد. فردی که شغل حسابداری انتخاب میکند باید بتواند گزارش کارهای مناسب و جامعه را ارائه دهد، پس نیاز است که ادبیات فارسی او در سطح خوبی باشد و نگارش خوبی را برای متنهای آماده شده انجام دهد.
همینطور نیاز است که شخصی که حسابدار است علاوه بر این که ریاضی و ادبیات قدرتمند داشته باشد و قدرت بدنی مناسب داشته باشد، خلاق، صبور و با انضباط باشد.
دانش آموختگان رشته حسابداری میتوانند در شغلهای زیر استخدام شده و فعالیت داشته باشند:
حسابدار، حسابرس، مدیرمالی، کارشناس امور مالیاتی، کارمند بانک، رییس بانک، کارشناس پشتیبانی نرمافزار، تحلیلگر مالی (کارشناس بورس و سرمایه گذاری) و … .
رشتهی حسابداری در کارشناسی دارای ۱۴۴ واحد میباشد .
سرفصل دروس حسابداری:
اصول حسابداری ۱ تا ۳، مالیه ی عمومی، حقوق بازرگانی، اقتصاد ۱ و ۲، مبانی سازمان و مدیریت، حسایداری میانه ۱ و ۲، حسابداری پیشرفته ۱ و ۲، حسابداری صنعتی ۱ و ۲ ، حسابرسی ۱ و ۲، حسابداری مالیاتی، مدیریت مالی ۱ و ۲ و … .
- حسابداری
- حسابرسی
- حسابداری مدیریت
بسیاری معتقدند که ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حسابداری کار زائدی است، زیرا شرایط شغلی این رشته به گونهای است که فارغ التحصیلان کارشناسی میتوانند به راحتی وارد بازار کار شده و نیاز به ارائه مدرک ارشد نمیباشد؛ ولی اگر قصد عضویت در هیئت علمی، دیدگاه پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه های تخصصی حسابداری را دارید باید ادامه تحصیلی بدهید.
۱-حسابداری مالی
۲-حسابداری دولتی
۳-حسابداری مدیریت
۴-حسابداری منابع انسانی
شرایط و امکانات مهاجرت بعد از تحصیل در این رشته:
تحصیل حسابداری در خارج از کشور و دریافت ویزاهای تحصیلی جهت تحصیل حسابداری در خارج از کشور نیازمند به شناخت اولیه از رشته حسابداری و تحصیل در خارج از کشور میباشد. رشته حسابداری همانند برخی از رشتههای انسانی به صورت بومی و محلی می باشد و هر کشور و یا منطقه با توجه به قوانین خود شرایط تحصیلی و کاری ارائه می دهند و این می تواند یکی از نقاط ضعف و مشکل برای افرادی که تحصیلات حسابداری دارند و قصد کار و تحصیل حسابداری در خارج از کشور را دارند به دنبال دارد. افرادی که به دنبال تحصیل حسابداری در خارج از کشور میباشد و قصد ورود به بازار کاری این کشور را دارند باید مراحل و مواردی را پشت سر گذاشته تا توانایی کار در کشورهای خارجی را داشته باشند البته توجه داشته باشید افرادی که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند باید دقت داشته باشند که برای ادامه تحصیل در این رشته باید علم خود به حسابداری را با قوانین آن کشور یکسان کنند و بعد از آن برای تحصیل حسابداری اقدام نمایند.
0 دیدگاه